• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

П: Дали сте во фабриката?

О: Ние сме производител лоциран во Dongguan, Кина. Специјализирани за машини за етикетирање и индустрија за пакување повеќе од 10 години, имаме илјадници случаи на клиенти, добредојдени за фабричка инспекција.

П:Како да бидете сигурни дека вашиот квалитет на етикетирање е добар?

О: Користиме силна и издржлива механичка рамка и премиум електронски делови како што се Panasonic, Datasensor, SICK...за да се увериме во стабилни перформанси на етикетирање. Уште повеќе, нашите етикетирани го одобриле сертификатот CE и ISO 9001 и имаат сертификати за патент. Покрај тоа, Fineco беше награден со кинеско „Ново претпријатие за висока технологија“ во 2017 година.

П: Колку машини има вашата фабрика?

О: Ние произведуваме стандардна и нарачана машина за етикетирање на лепило. Според степенот на автоматизација, има полуавтоматски етикетирани и автоматски етикетирани; Според обликот на производот, има тркалезни етикети за производи, квадратни етикетирани производи, неправилни етикетирани производи и така натаму. Покажете ни вашиот производ, соодветно ќе биде обезбедено решение за етикетирање.

П: Кои се вашите услови за обезбедување квалитет?

Fineco строго ја спроведува одговорноста на работното место,

1) Кога ќе ја потврдите нарачката, одделот за дизајн ќе го испрати конечниот дизајн за ваша потврда пред производството.

2) Дизајнерот ќе го следи одделот за обработка за да се осигура дека секој механички дел е обработен правилно и навремено.

3) Откако ќе се завршат сите делови, дизајнерот ја префрла одговорноста на Одделот за собрание, кој треба да ја состави опремата на време.

4) Одговорноста е пренесена на Одделот за прилагодување со склопената машина. Продажбата ќе го проверува напредокот и повратните информации до клиентите.

5) По проверка на видеото на клиентот / фабричка инспекција, продажбата ќе ја организира испораката.

6) Ако клиентот има проблем за време на апликацијата, Продажбата ќе побара од Одделот за постпродажба да го реши заедно.

П: Принцип на доверливост

О: Ние ќе ги чуваме сите дизајни, лого и примерок на нашите клиенти во нашите архиви и никогаш нема да ги прикажуваме на слични клиенти.

П: Дали има насока за инсталација откако ја добивме машината?

О: Општо земено, можете да го примените етикетирањето директно откако ќе го добиете, бидејќи добро го приспособивме со вашиот примерок или слични производи. Покрај тоа, ќе бидат обезбедени упатство за употреба и видеа.

П: Каков материјал за етикетата користи вашата машина?

О: Самолеплива налепница.

П: Кој вид машина може да ги исполни моите барања за етикетирање?

О: Ве молиме доставете ги вашите производи и големината на етикетата (сликата од етикетираните примероци е прилично корисна), тогаш соодветно ќе се предложи соодветно решение за етикетирање.

П: Дали постои осигурување кое гарантира дека ќе ја добијам вистинската машина за која плаќам?

О: Ние сме снабдувач со проверка на лице место од Alibaba.Trade Assurance обезбедува квалитетна заштита, заштита на навремена испорака и 100% сигурна заштита од плаќање.

П:Како можев да ги набавам резервните делови на машините?

О: Не-вештачки оштетени резервни делови ќе се испраќаат бесплатно и бесплатно ќе се испраќаат за време на гаранција од 1 година.