• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

FAQ

FAQ

Patarosan remen ditanya

Q: Dupi anjeun pabrik?

A: Kami Produsén lokasina di Dongguan, China.Specialized dina mesin panyiri jeung industri bungkusan pikeun leuwih ti 10 taun, boga rébuan kasus customer, wilujeng sumping pikeun inspeksi pabrik.

Q: Kumaha carana mastikeun kualitas panyiri anjeun alus?

A: Kami nganggo pigura mékanis anu kuat sareng awét sareng bagian éléktronik premium sapertos Panasonic, Datasensor, SAKIT ... pikeun mastikeun kinerja labél anu stabil. dileler Cina "New High-Tech Enterprise" dina 2017.

Q: Sabaraha mesin pabrik anjeun gaduh?

A: Urang ngahasilkeun standar jeung custom-dijieun napel panyiri machine.By automation grade, aya semi otomatis labél jeung labél otomatis;Ku bentuk produk, aya buleud produk labelers, kuadrat produk labelers, teratur produk labelers, jeung saterusna.Show kami produk anjeun, solusi panyiri bakal disadiakeun sasuai.

Q: Naon istilah jaminan kualitas anjeun?

Fineco mastikeun ngalaksanakeun tanggung jawab pos,

1) Lamun anjeun mastikeun urutan, departemén design bakal ngirim rarancang final pikeun konfirmasi anjeun saméméh produksi.

2) Désainer bakal nuturkeun departemén ngolah pikeun mastikeun unggal bagian mékanis diolah leres sareng tepat waktu.

3) Saatos sadaya bagian réngsé, desainer mindahkeun tanggung jawab ka Dept Majelis, anu kedah ngumpul alat-alat dina waktosna.

4) Tanggung jawab ditransfer ka Dept Adjustment jeung machine.Sales dirakit bakal pariksa kamajuan sarta eupan balik ka customer.

5) Saatos pamariksaan pidéo / pamariksaan pabrik pelanggan, penjualan bakal ngatur pangiriman.

6) Upami palanggan ngagaduhan masalah nalika aplikasi, Penjualan bakal naroskeun ka Dept Penjualan saatos ngabéréskeunana.

P: Prinsip Karusiahan

A: Kami bakal ngajaga Sadaya Desain Klién, Logo, sareng Sampel dina arsip kami, sareng henteu pernah nunjukkeun ka klien anu sami.

Q: Naha aya arah pamasangan saatos kami nampi mesin?

A: Umumna anjeun tiasa nerapkeun labeler langsung saatos nampi éta, sabab kami parantos nyaluyukeun éta kalayan sampel anjeun atanapi produk anu sami.

Q: Naon bahan labél anu dianggo ku mesin anjeun?

A: stiker timer napel.

Q: Jenis mesin anu tiasa nyumponan sarat panyiri kuring?

A: Pls nyadiakeun produk anjeun sarta ukuran labél (gambar sampel dilabélan rada mantuan), lajeng solusi panyiri cocog bakal ngusulkeun sasuai.

Q: Naha aya asuransi pikeun ngajamin yén kuring bakal kéngingkeun mesin anu leres anu kuring mayar?

A: Kami mangrupikeun supplier cek dina situs ti Alibaba.Trade Assurance nyadiakeun panyalindungan kualitas, panangtayungan pangiriman on-waktu jeung 100% panyalindungan pembayaran aman.

Q: Kumaha kuring bisa meunangkeun suku cadang mesin?

A: suku cadang ruksak non-jieunan bakal dikirim kalawan bébas tur pengiriman barang haratis salila jaminan 1 taun urang.