• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

TENTANG KAMI

Terobosan

  • about us img
  • about us img2
  • Good labeling machine manufacturer
  • about us img3

Fineco

Bubuka

Guangdong Fineco Machinery Group Co., Ltd. diadegkeun dina 2013. Ieu mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan panyiri, ngeusian alat mesin sareng alat otomatisasi cerdas.Éta ogé produsén profésional mesin bungkusan ageung.Produk utama kami kalebet mesin labél precision High, mesin ngeusian, mesin capping, mesin nyusut, mesin labél timer napel sareng alat anu aya hubunganana.

  • -
    Diadegkeun dina 2013
  • -
    20 taun pangalaman
  • -+
    Langkung ti 65 produk
  • -B
    Langkung ti 1 milyar

produk

Inovasi

Naha Milih Kami

Service Mimiti

  • Qualifications
  • Service
  • Team

WARTA

Real-waktos News

  • Pameran-Guangdong Fineco Mesin Grup milu dina Pameran Internasional Guangzhou Pazhou

    Dina Maret taun ieu, Fineco milu dina 2022 Cina Guangzhou International Pazhou Mesin Exhibition.Our panyiri on-situs, mesin ngeusian sarta percetakan cache sarta mesin panyiri geus ngahudang minat kuat ti konsumén domestik jeung luar nagri.Ayeuna, kusabab wabah, seueur pikeun ...

  • Pangiriman munggaran dina awal 2022——Fineco

    Taun Anyar dimimitian, rencana anyar Taun Anyar, mimiti nyiapkeun produksi mesin, kiwari sakabeh wadahna pangiriman luar negeri.Alat mékanis Fineco mangrupikeun pilihan anu pangsaéna, produksi sareng penjualan mesin ngeusian, mesin labél, mesin cap screw, mesin bungkusan sareng mesin termal ...

Upami anjeun peryogi solusi industri ... Urang tiasa ngabantosan anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable.Tim profésional kami damel pikeun ningkatkeun produktivitas sareng efektivitas biaya di pasar

Taros Kami