• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

TENTANG KAMI

Terobosan

  • about us img
  • about us img2
  • about us img3

Fineco

BUBUKA

Guangdong Fineco Mesin Grup Co, Ltd. didirikeun taun 2013. Éta perusahaan berteknologi tinggi ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan peralatan panyiri sareng alat-alat otomatisasi calakan. Éta ogé pabrik profesional mesin bungkusan ageung. Produk utama kami kalebet mesin panyiri presisi High, mesin ngeusian, mesin capping, mesin ngaleutikan, mesin panyiri diri-perekat sareng alat-alat anu aya hubunganana.

  • -
    Didirikeun taun 2013
  • -
    Pangalaman 20 taun
  • -+
    Langkung ti 65 produk
  • -B
    Langkung ti 1 milyar

produk

Inovasi

  • FK Big Bucket Labeling Machine

    FK Big Ember Labeling ...

    FK Big Ember Labeling Machine Parameter: U 220 V KW 990W Bar 0.3—0.6 Mpa Bobot Ngeunaan: 140KG tanaga anu sayogi 220V / 50HZ ukuran mesin 850 mm * 410 mm * 720 mm diaméterna labél Φ76mm-240 mm Toleransi toleransi ± 0,5 mm wates ukuran labél (MM) L 6 -150 mm W 15-130 mm ukuran daptar prodcution L 20 -200 mm W 20-150 mm T 20 -320 mm Labeling speed to up 15-30 / PCS / menit Mesin Pedaran: FK Big Ember Labeling Mach ...

  • FK617 Semi automatic Plane Rolling Labeling Machine

    FK617 Semi otomatis P ...

    FK617 Semi otomatis Plane Rolling Labeling Machine Machine Pedaran: ④ Metode penyesuaian FK617 saderhana sareng ngan ukur kedah mindahkeun jangkungna roda pencét, posisi sénsor labél sareng sénsor slide. Prosés pangaturan kirang ti 10 menit, sareng akurasi panyiri luhur, sareng kasalahanna hésé ditingali ku panon taranjang. Ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun produk anu kirang produksi masal. Space FK617 rohangan lantai sakitar 0,50 stere. ⑥ Mesin S ...

  • FK616A Semi Automatic Sealant Labeling Machine

    FK616A Semi Otomatis ...

    FK616A Semi Otomatis Sealant Pelabelan Mesin Pamakéan Dasar: method Metode FK616A Saluyukeun saderhana: 1. Saluyukeun jangkungna piring mencét sareng posisi silinder numutkeun ukuran produk, hayu silinder mencét produk. 2. Saluyukeun posisi sénsor bijil sapotong labél tiasa kaluar sadayana.3. Saluyukeun posisi produk sareng tahap panyiri tahap kahiji, antepkeun label tahap munggaran tiasa diteken antara dua tabung hasil ku. ..

  • FK616 Semi Automatic 360° Rolling  Labeling Machine

    FK616 Semi Otomatis 3 ...

    FK616 Semi Otomatis 360 ° Rolling Labeling Machine Machine Deskripsi ③ FK616 ngagaduhan fungsi tambihan: printer kode konfigurasi atanapi printer ink-jet, nalika panyiri, nyetak nomer angkatan produksi anu jelas, tanggal produksi, tanggal épéktip sareng inpormasi sanés, coding sareng panyiri bakal dilumangsungkeun sakaligus, ningkatkeun efisiensi. ④ FK616 1. Metoda pangaturan saderhana sareng ngan ukur kedah mindahkeun jangkungna setir tekanan. 2. Saluyukeun posisi kapang tina ...

  • FK807 Automatic Horizontal Round Bottle Labeling Machine

    FK807 Otomatis Horizo ​​...

    FK807 Otomatis Horisontal Round Round Labeling Machine Machine Deskripsi Mesin labél FK807 tiasa ngawujudkeun labél saminggu sareng labél satengah minggu, ogé labél labél dobel dina payun sareng tukang produk, sareng jarak antara labél payun sareng tukang tiasa disaluyukeun. Prinsip kerja Proses Kerja: PLC ngolah sinyal produk sareng sinyal labél, teras kaluaran sinyal ka motor traction kanggo ngamimitian panyiri. Prosés panyirian: Pasang prod ...

Naha Pilih Kami

Jasa Kahiji

BERITA

Warta real-time

Upami anjeun peryogi solusi industri ... Kami tiasa ngabantosan anjeun

Kami nyayogikeun solusi inovatif pikeun kamajuan anu berkelanjutan. Tim profesional kami damel pikeun ningkatkeun produktivitas sareng efektivitas biaya dina pasaran

Taros Kami