• Facebook
 • linkedin
 • twitter
 • youtube
 • sns01
 • sns04

Хемиска индустрија

 • FK911 Automatic Double Side Labeling Machine for Shampoo Bottle

  FK911 Автоматска машина за етикетирање со двојна страна за шише со шампон

  Случај за клиент: Параметри: Параметри Податоци за етикета Спецификација налепница за лепило, транспарентна или непроѕирна Толеранција на етикетирање ±1мм Капацитет(парчиња/мин.) 30~160 Големина на шишето одело(мм) L:20~200 W:20~150 В:20~320; Може да се прилагоди Големина на етикетата на оделото (мм) L: 15-200;Ш(В): 15-180...
  Прочитај повеќе
 • FK836 Automatic Production Line Cup Labeling Machine

  FK836 Автоматска машина за етикетирање на чаши за производна линија

  Случај клиент: Параметри: Параметарски податоци Спецификација налепница налепница, транспарентна или непроѕирна Толеранција на етикетирање ±1мм Капацитет(парчиња/мин) 40 ~150 Големина на шишето одело(мм) Има мало ограничување;Може да се прилагоди Големина на етикетата на костим(мм) L: 15 -100;Ш(В): 15-130 Големина на машината(L*Ш*В) ≈1100 * ...
  Прочитај повеќе
 • FK807 Automatic Crayon Labeling Machine

  FK807 Автоматска машина за етикетирање на боички

  Случај клиент: Параметри: Параметарски податоци Спецификации на етикета налепница за лепило, транспарентна или непроѕирна Толеранција на етикетирање ±1мм Капацитет(парчиња/мин.) 100 ~300 Големина на шишето одело (мм) Ø10~Ø30;Може да се прилагоди Големина на етикетата на костим (мм) L: 20 -290;Ш(В): 20-130 Големина на машината...
  Прочитај повеќе
 • FK835 Automatic Production Line Bag Labeling Machine

  FK835 Автоматска машина за етикетирање на кеси за производна линија

  Случај клиент: Параметри: Параметарски податоци Спецификација налепница налепница, транспарентна или непроѕирна Толеранција на етикетирање ±1мм Капацитет(парчиња/мин) 40 ~150 Големина на шишето одело(мм) Има мало ограничување;Може да се прилагоди Големина на етикетата на костим(мм) L: 15 -100;Ш(В): 15-130 Големина на машината(L*Ш*В) ≈1100 * ...
  Прочитај повеќе
 • Automatic Lip Balm Labeling Machine

  Автоматска машина за етикетирање на мелем за усни

  Случај клиент: Параметри: Параметарски податоци Спецификации на етикета налепница за лепило, транспарентна или непроѕирна Толеранција на етикетирање ±1мм Капацитет(парчиња/мин.) 100 ~300 Големина на шишето одело (мм) Ø10~Ø30;Може да се прилагоди Големина на етикетата на костим (мм) L: 20 -290;Ш(В): 20-130 Големина на машината...
  Прочитај повеќе
 • FK812 Automatic Plastic Bag Labeling Machine

  FK812 Автоматска машина за етикетирање на пластична кеса

  Случај за клиент: Параметри: Параметри Податоци за етикета Спецификација налепница за лепило, транспарентна или непроѕирна Толеранција на етикетирање ±1мм Капацитет(парчиња/мин.) 40 ~120 Големина на шишето одело (мм) L:40~400 W:20~200 В:0,2~150; Може да се прилагоди Големина на етикетата на оделото (мм) L: 15-100;Ш(В): 15...
  Прочитај повеќе
 • FK615 Semi Automatic Flat Labeling Machine for Sander Discs

  FK615 Полуавтоматска рамна машина за етикетирање за дискови за брусење

  Случај за клиент: Параметри: Параметри Податоци за етикета Спецификација налепница за лепило, транспарентна или непроѕирна Толеранција на етикетирање ±0,5мм Капацитет(парчиња/мин.) 15 ~ 30 Големина на шишето одело (мм) L:20~200 W:20~150 В:0,2~120 ;Може да се прилагоди Големина на етикетата на костим (мм) L: 15-100;Ш(В): 15-110 Големина на машината (Н*Ш...
  Прочитај повеќе