• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Hoikeike FINECO

hōʻikeʻike mīkinihōʻike hōʻike lepili hoʻopiha

 

E mālama ʻia ka GuangZhou Int'fresh processing Packaging & Catering Industrialization Equipment Exhibition ma ka China Import & Export (Canton Fair) Complex mai ʻOkakopa 27 a ʻOkakopa 29, 2021, Kina manawa. , Nā meaʻai hou a me nā mea hana'ē aʻe,ʻO ia kekahi o nā hōʻike nui loa ma Kina.Ma ka hōʻikeʻike hiki iā ʻoe ke loaʻa i kekahi ʻano mīkini paʻi āu e makemake ai, ʻO ka mīkini paʻi paha,mīkini hoʻopiha, mīkini hōʻailona, a i ʻole sealing machine, unpacking machine, palletizing machine, Hiki iā ʻoe ke loaʻa i nā mīkini kaulahao anu hou a me nā mea hoʻolako meaʻai hou.

Hoʻohanohano ʻia kā mākou hui FINECO Machinery e kono ʻia e hele i ka hōʻike.

Lawe mākou i kēia hōʻike me ke koʻikoʻi loa, Ua hoʻouna mākou i kā mākou mau mīkini a hoʻonohonoho i kā mākou hale hōʻikeʻike i hoʻokahi pule ma mua. ʻO nā huahana i hōʻike ʻia ma kēia hōʻikeʻike o kā mākou hui: 1.six nozzles highly compatible quantitative filling machine.2.Automatic kaumaha paʻi lepili mīkini.3.Automatic plane labeling machine.4.Automatic Positioning poepoe omole.5.Semi-auto High precision plane labeling machine.

I ka wā o ka hōʻikeʻike, ua hoʻonohonoho mākou i kekahi mau ʻenekini e hoʻolauna i ka mīkini i ka malihini, hoʻomākaukau pū i nā ʻike āpau e pili ana i nā mīkini pili.No ka laʻana, Video o ka mea kūʻai aku e hoʻohana ana i ka mīkini ma ka pūnaewele a me kahi wikiō o ke kaʻina hana.E ʻae iā ʻoe e hoʻomaopopo piha a kamaʻāina i ka hana pono a me ke kūpaʻa o kā mākou mīkini.Inā loaʻa iā ʻoe nā huahana a i ʻole nā ​​​​mea hiki ke lawe ʻia i ka pūnaewele, hāʻawi mākou iā ʻoe i ka debugging ma ka pūnaewele a hōʻike i ka hopena hana o ka mīkini.

ʻO ka helu pahu o kā mākou hui ʻo 5.1-FT2.Ua hoʻomākaukau mākou i kahi ʻaina awakea momona a me nā ʻano makana āpau e kali ana i kou hiki ʻana mai.Welina mai i ka hōʻikeʻike a kamaʻilio pū me mākou.

Navigation: Ma hope o ka pae ʻana ma Guangzhou Baiyun Airport, hoʻokele i ka Hale Hōʻikeʻike o Kina Import a Export Fair, E hahai i ka hoʻokele i ka hōʻike.

 

 


Ka manawa hoʻouna: Oct-23-2021